Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ram 70×100 – Framia

Ram 70×100

Vår klassiska ram 70×100 cm kommer i svart, vitt, ek, guld och silver. Du kan använda den både i liggande och stående format. Våra ramar kommer vanligtvis med vanligt glas, men vi har även ram 70×100 cm i plexiglas för tillfällen då du behöver en mer tålig ram.

Ram 70×100 cm passar perfekt för att ge liv åt en tom vägg, men de kan även ställas på en skänk, eller på golvet. Då slipper du dessutom borra i väggen.

Våga blanda olika ramar

Vår ram 70×100 cm hör till en av våra största ramar. Oavsett vad du har för motiv så kommer det göra sig snyggt med denna ram. Ofta väljer många samma färg och storlek på alla sina ramar i hemmet, då det kan verka som ett säkert kort. Vi rekommenderar dock att du gör det helt motsatta, och att du vågar mixa och matcha när du väljer ramar. Vi på Framia tycker det är mer spännande att mixa olika ramstorlekar och färger. När du mixar olika ramar skapar du en modern tavelvägg som har mer personlighet. Du skulle väl aldrig välja att ha exakt samma motiv i varje tavla i hemmet? Detsamma gäller val av ramar, var modig och blanda färger, storlekar och stilar på tavelramarna.

Passar perfekt till arbetsplatsen

Ram 70×100 cm gör sig väldigt bra på större ytor, och passar perfekt på kontoret; i konferensrummet, i lobbyn eller i korridoren. En stor fördel med ram 70×100 är att det är ett bra format som finns i stort sett alla posters och lämpar sig därför bra när du önskar blanda egna foton med färdiga bildmotiv.

Framia erbjuder hållbara kvalitetsramar som klarar av att användas till oändligt många inramningar när du önskar byta ut ditt motiv.

Lämna ett svar

Till startsidan