Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny Singel – Sebastian Rydgren – “T-SHIRT” ute nu!

Idag släpper Sebastian Rydgren sin nya singel ”T-shirt.

Producenten bakom ”T-shirt” Jovian ID’s vars covers och EDM/pop-låtar tidigare har hörts i På Spåret och Digilistan (P3), visats över 1 miljon gånger på The Jovian Channel och andra YouTube-kanaler samt hyllats av DJ-stjärnan Bingo Players.

Produktionen av “T-Shirt” har (precis som med hela Jovian ID’s kommande debutalbum, “Saxophone”) skapats tillsammans med saxofonisten Jonas Davidsson (Kamferdrops, Postiljonen, H.E.A.T m.fl). Producenterna Ellinor Sterner Bonander, August Green och Anton Josefsson har också bidragit till produktion och mix av låten.

Länk till Spotify

BIO Sebastian Rydgren

Sebastian Rydgren är en 17-årig artist från Järfälla. Sebastian har en kraftfull röst som kännetecknas av en mjuk heshet och ett unikt vibrato. Han älskar att stå på scenen och framföra egenskriven musik eller sina tolkningar av andra artisters låtar.

Trots sin unga ålder är Sebastian redan en erfaren artist som har uppträtt på etablerade arenor runt om i Sverige såsom; Friends arena, Malmöfestivalen och utomhusscenen i Kungsträdgården i Stockholm. Han har även spelat på ett flertal event såsom Rainbowfestivalen tillsammans med artister som Gladys del Pilar och Micke Grahn,  Run for Pride, Stockholm Marathon,  Bauhausgalan, Cancergala, Antirasismgala samt varit med i ett antal TV-program och radiokanaler. Sebastian uppträdde även tillsammans med Broken Door i samband med releasen av deras senaste singel.

Förra sommaren så hade Sebastian premiär av sin nya danspopsingel, ‘Go Back Home, på stora scenen i Pride Park, vid den stora finalen av Stockholm Pride inför mer än 20.000 personer.

Sebastian släppte ävennyligen två singlar i samarbete med Paul Rain, Marie Rain och Kalle Rydberg.

Sebastian är en osignad artist som kämpar för att få möjligheten att göra det han älskar mest, att stå på scenen och beröra en publik.

Lämna ett svar

Till startsidan