Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När bloggare konstant flyttar till större och finare lägenheter

Ingen har väl missat när stora bloggare gör karriär och börja köpa egna lägenheter eller flyttar till större lägenhet.

Vi har läst om Blondinbella hur hon köpte en stor villa eller herrgård för 26 miljoner kronor och nu är tvungen att sälja den för att affärerna kanske inte riktigt gick som hon ville.

Isabella Löwengrip går igenom en jobbig tid i livet. Nu säljer hon sin lyxvilla på Lidingö. Enligt mäklaren är det en av Lidingös finaste fastigheter – men priset är hemligt. Det sägs också att vissa bloggare redan har varit och tittat på hennes lägenhet på Lidingö i hopp om att ha råd att köpa den. Även Blondinbella alias Isabella Löwengrip blir nu tvungen att anlita en flyttfirma i Stockholm för att åter flytta i från detta stora vackra hus. Men vad var det som hände eftersom hon var tvungen att flytta i från detta?

I flera skrytinlägg fick man se henne ha möten och hur hon klädde upp sig fint för att sitta där. Hon använde huset som en visningshall i stället för en lägenhet man bor i för att hon var så stolt över den. Kanske var det onda ögat som drabbade bloggerskan eftersom affärerna gick sämre och hon nu blir av med sitt vackra hus. Hon gjorde en PR kupp flera gånger varje gång hon skrev om detta vackra hus som hon nu tyvärr måste flytta i från. Tråkigt men sant kanske överdrev hon hur bra hennes produkter gick.

Vad man ser när man kliver in på ett apotek där henne produkter finns att det alltid är “köp 3 och betala för 2 produkter”. Man har riktigt aldrig sett att någon köper hennes produkter för rekommenderad pris. Hon må vara känd men hon är ingen skönhetsexpert som kan framställa dyra produkter och sälja dyrt. Hon kan inte räkna in sig själv i Lancome eliten även om hon vill ge sken av att hon hör hemma där. Mycket har överdrivits för att behålla läsare och ju mer hon överdriver desto mer slutar folk ta produkterna på allvar. Tex Lancome vet man inte ens vem ägaren är den är liksom anonym. Det blir inte provocerande för kunden att tänka nu kommer X leva ännu mer lyx för att jag köper produkter från Lancome. Denna del av hela affären glömmer Isabella Löwengrip att hon skulle inte ge en produkt sitt namn och på det sedan skryta och överdriva. Hon skulle hålla låg profil om att hon faktiskt äger detta varumärke men kunde ändå marknadsföra och visa att hon är en bra ambassadör för en produkt.

Så nu blir det flytt igen för bloggerskan Isabella Löwengrip och visst är det tråkigt, men det finns inget hennes läsare och följare göra något åt.

Lämna ett svar

Till startsidan