Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Med Icebug skor kommer du långt i livet

Corona ska inte vara ett problem i naturen då ska du bara tänka på att promenera eller springa. Har du problem med knäna ska du absolut ha dessa skräddarsydda skor från ICE bug

Loe RB9X är sneaker för dig med en aktiv livsstil. Vattenavvisande läder som formar sig efter foten och bara blir snyggare ju mer du använder det. Finns i fyra olika färger och det finns en färg för alla typer av smak. Skorna passar som handen i handsken sägs det. Många bloggare här på Blogbiz har provat dessa skor och många har blivit otroligt nöjda. Kända ansikten som Denise Lopez (Anm: har inte sett hennes inlägg ännu så kan inte länka hit), Dogge Doggelito, Helena Magdalena Ivekrans, Emma Thorsell, Netti Starby och Susie Päivärinta har provat dessa skor.

Vad är bra att tänka på när man motionerar:

 1. Att ha bra skor på sig som inte sviker dig på vägen
 2. Att vara rätt klädd efter vädret så du inte klagar på vädret. För vad brukade våra lärare säga till oss? Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder och detta håller än i dag. Bästa ordspråk någonsin när elever inte ville ut i kylan.
 3. Att du tränar regelbundet
 4. Att du äter rätt så att du har energi att bli av med
 5. Att minska på socker och snabbmat
 6. Ät mer protein för de gör att du kan träna bättre
 7. Var positiv och glad humör
 8. Visste du att man gör av med mer kalorier ju tidigare på dygnet man tränar?
 9. Du kan även ta med dig hunden när du ska ut och springa för då får båda motion.
 10. Ta inte med dig någon katt för katten gör inte som du vill och är ingen hund hur mycket du än tränar din katt kommer katten alltid att förbli en katt

2 comments / Add your comment below

 1. Väldigt nyttigt Information. Som 25 åring jag gillar träna springa regelbunden men problemet att uppmuntra mina nära kära att göra samma sak för att bli frisk och pigg.
  Men annars fina råd tack!

Lämna ett svar

Till startsidan