Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Duschvägg industri – SGOFAB

Duschvägg industri

Är du på jakt efter en ny duschvägg till badrummet? Då har du hamnat rätt. Stockholm glas & fastighetsservice har ett brett utbud av olika slags duschväggar. Med en duschvägg från oss kan du utforma ett badrum precis i din stil. Vi har trendiga duschväggar som skapar en lyxig känsla i badrummet. Vår populäraste duschvägg industri ger ditt badrum en elegant och luftig känsla.

En duschvägg är ett bra mycket fräschare alternativ än ett duschdraperi. Med en duschvägg industri kommer du även uppleva att badrummet blir större. Har du ett mindre badrum kan du dra nytta av att duschdörrar som kan vikas in mot väggen, vilket sparar värdefull plats. En duschvägg industri säkerställer också att vatten inte stänker ut över badrummet.

Måttanpassa en duschvägg industri

Vår passion är att designa duschväggar så att de blir precis enligt kundens önskemål och behov. Vi är specialister på att montera duschvägg industri, duschhörna till nischduschar. Vårt breda sortiment av duschväggar håller fokus på hållbarhet, funktionalitet och design. Vi har även möjlighet att måttanpassa duschväggarna helt efter dina önskemål. Våra duschväggar är svensktillverkade och är med fasta glas som kan fås med antingen hängda eller skjutbara dörrar.

Alla badrum är olika

En duschvägg industri kan monteras på badkar likväl duschar. Vi har koll på att de flesta duschar skiljer sig åt och därmed erbjuder vi anpassningsbara duschväggar som vi helt skräddarsyr efter dina önskemål. Vi på Stockholm glas & fastighetsservice har många års erfarenhet av duschväggar och glasmästeri så vi kan hjälpa dig redan under planeringen. Vi kan ge dig bra tips och råd för att du ska uppnå det bästa resultat av duschväggen. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation och offert – vi kommer gärna hem till dig på ett hembesök om du bor i Stockholmsområdet, där vi kikar närmare på möjligheterna som finns med just ditt badrum.

Lämna ett svar

Till startsidan