Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Därför dömer vi människor efter hur de lever

Har du funderat över hur det kommer sig att två olika personer kan säga samma sak men blir dömda helt olika.  Detta beror på att vi lyssnar 10 % på vad en människa har att säga och 90 % på hur de ser ut.

Bild lånad av Homebyis.se

Så om någon är välklädd så ser personen automatisk mer intelligent ut än någon som kanske skulle föreläsa i pyjamas. Klokt gör en person som ser över hur han/hon är klädd för att slippa lägga energi på att försvara sina åsikter. Är du redan välklädd till en början så brukar folk utgå i från att det du säger är sant och korrekt. Det är därför som man i USA alltid är välklädd när man ska in i rättssalen så att ingen blir dömd efter hur de ser ut eller hur de är klädda.

Många länder utomlands så har man skoluniform för att alla elever ska få samma förutsättningar att dömas för vilken betyg de ska få och vilka vänner de ska umgås med. Inget barn ska dömas efter hur de ser ut dvs har de inte råd med de senaste kläderna så ska varken en lärare eller en elev kunna döma dem därefter.

Samma sak gäller hur du bor är också avgörande för hur du kommer att bli dömd. Därför ska du alltid anlita flyttstädning för ditt hem om du ska flytta vidare till ett annat ställe. För du kanske inte hinner städa när du ska flytta och då i stället måste ta ledigt från ditt jobb. När du väl tar ledigt från ditt jobb så kommer folk undra vad det är du håller på med. Folk kommer tro att du är hemma för att storstäda när du egentligen är hemma för att städa rent i ditt hem inför flytten.

Du kan anlita renthem för att få en bra flyttstädning så slipper du vara hemma från jobbet. Du kanske inte jobbar utan pluggar och då har du ännu mindre tid att städa inför din flytt.

Lämna ett svar

Till startsidan