Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Are you ready because I am ready

Är du mån om din hälsa dessa Corona tider då hälsan står mer på fokus än någonsin tidigare?

Det finns många sätt man kan ta hand om sin hälsa både gällande din fysiska hälsa, dina tänder, dina matvaror och dina fysiska rörelser. När allt går hand i hand så kommer livet att förändras för var och en.

Vill du läsa mer om alla dina behov och även läsa olika reportage kring hälsa, sport mm? Då kan I am ready vara en fantastik sida för dig. Grundaren av sidan är Malin och Mårten Nylen som är kända för att de jobbar med hälsa & träning. Vi på redaktionen har förut varit på ett event som de anordnade och fick då även ta del av böcker de hade givit ut. Man kan jämföra sidan med gott & blandat godis fast en nyttig variant. Du hittar liksom gott & blandade artiklar och det finns något för alla människor härinne.

Här finns mycket att lära och läsa om bl.a

Hur gör du själv dessa Corona tider för din hälsa? Ensam är inte stark speciellt inte när det drabbar hela världen samtidigt. Sådana tider som Corona får människor att vilja känna mer trygghet. Trygghet kan vara att få läsa hur andra gör och ta del av hälsosamma texter som ovan. Du är inte ensam och besöker du sidan kommer du dessutom hitta inspiration speciellt om du sitter i karantän. Häng med var med och tro aldrig att du är ensam speciellt inte om det finns så fantastiska sidor om hälsa som tar med dig på nya äventyr och nya kunskaper.

Det kan också kännas tryggt att det är redan kända aktörer bakom sidan som har en bred kunskap i ämnet. Många som läser dessa sidor får inspiration och kan göra vissa övningar hemma. Speciellt mat sidan har massor av recept som du själv kan tillaga hemma från grunden. Sedan kan du sitta och njuta av god mat som du själv har lagat med hjälpa av sidor som denna.

Lämna ett svar

Till startsidan